E-Commerce

Hvad kan du bygge med Magento 2?

By January 6, 2023 May 22nd, 2023 No Comments

I oktober 2022 var der over 167.000 aktive Magento 1 sider og over 100.000 aktive Magento 2 sider. Det siger noget om hvor fremtrædende Magento er i e-commerce sektoren. Magento argumenterer for, at platformens brugervenlighed og tilpasningsevne er primære faktorer for dens succes. Magento har et massivt fællesskab af tech-interesserede på mere end 300.000 kvalificerede udviklere. Disse eksperter har skabt et stort bibliotek af gennemprøvede udvidelser, der forbedrer din webshop på mange måder og tiltrækker nye kunder.

Attract new customers Every Day.

Magento: Hvorfor du skal vælge netop det

Når man beslutter sig for at starte en webshop, er en af de mest afgørende og svære beslutninger for virksomhedsejeren at vælge hvilken e-commerce platform webshoppen skal laves på. Det er svært at vide hvad der er den rette løsning for præcis din webshop, fordi der er så mange løsninger at vælge imellem. Ved at læse dette indlæg får du en god basisviden, som kan hjælpe dig med at træffe det rette valg. Lad os kigge ind i de vigtigste fordele ved Magento.

Open Source

Det faktum at Magento er gratis og open source, vil sandsynligvis toppe listen over grunde til, at folk anbefaler Magento som platform. Magento Community Edition er tilgængelig uden omkostninger for brugeren. Installationsproceduren er hurtig og kræver ikke stor teknisk viden. Du kan etablere en meget simpel webshop, selvom du ikke har erfaring med kodning eller andre avancerede teknologier. 

Magento Community

Et stort og støttende fællesskab

Det bidrager positivt til Magento som platform, at der er et stort og stærk udviklerfællesskab omkring det. Når udviklere løber ind i problemer, er Magento-fællesskabet altid klar til at give en hånd med og give råd. Webudviklere kan finde en løsning på praktisk talt ethvert problem ved at søge gennem de mange emner, der er tilgængelige på specialiserede fora. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal bruge Magento eller ej, så er platformens store brugerbase sandsynligvis en afgørende faktor.

Enorm skalerbarhed

En af de helt store fordele ved Magento er hvor godt platformen håndterer skalering. Du kan fuldføre alt dit arbejde til tiden, selv mens din virksomhed fortsætter med at vokse hurtigt. Du kan starte som en meget beskeden webshop, og efterhånden som din virksomhed udvikler sig og bliver større, kan du opgradere til Enterprise-udgaven, som vil give den nødvendige performance til din webshop. 

For at tilføje mere komplekse funktioner til din Magento 2 webshop, kan du enten købe forbyggede add-ons eller ansætte et team af eksperter, der ved hvordan man maksimerer  skalerbarheden og alsidigheden ved Magento 2. 

Your company continues to grow rapidly.

Enestående performance

Når det kommer til hastighed er Magento den bedste løsning uanset om din webshop har få produkter eller flere tusinde. Stor hjemmesidehastighed mens du samtidig bruger serverressourcer, er en af ​​Magentos vigtigste fordele. 

Hvad kan du bygge med Magento 2?

Magento kan bruges til webshops i en lang række brancher. Platformen er allermest brugt indenfor e-commerce, hvilket du kan se i skemaet nedenfor.

Top industries that use Magento 2.

På Magentos website kan du finde en mappe over aktive e-commerce kunder, der er drevet af Magento. Du vil blive blæst bagover af hvor let tekniske de er, samtidig med at de bevarer deres funktionalitet. 

Ved at blive bekendt med eksisterende Magento-projekter, kan du bedre forstå hvad der kan bygges ved hjælp af denne platform. Nedenfor er en række eksempler listet. 

IT virksomhed

IT virksomheden HPs website er bygget på Magento. HP er som computer- og it virksomhed grundlagt på princippet om, at dets produkter skal være med til at gøre verden til et bedre sted. HP har eksisteret i næsten 80 år, så vi ved, at de forstår det at drive forretning, når det kommer til at etablere et miljø, hvor kreativitet giver næring til bemærkelsesværdig humanitær indsats. 

På HPs Magento webshop demonstreres et stort udvalg af tekniske løsninger. HP har en omfattende produkt- og serviceportefølje tilgængelig på deres brugervenlige hjemmeside inklusive computere, 3D-printløsninger og printere, varer til virksomheder og den fulde pakke til enestående support. Så du kan skabe det samme! 

HP Computers

Produktionsvirksomhed

Mangler du en hjemmeside som eksempelvis entreprenørudstyrsproducent, er Magento også en mulighed for dig. Liebherr er et eksempel herpå. Liebherr er et industrielt konglomerat, der producerer alt fra mineudstyr til entreprenørmaskiner og transportkøretøjer. Liebherrs kranrobotter kan for eksempel håndtere emner, der vejer alt fra 0,5 kg til 1500 kg, hvilket gør dem ideelle til en bred vifte af automatiserede last- og transportapplikationer. 

Et website der matcher kvaliteten af ​​sådanne banebrydende produkter og tjenester skal være enkel og let at bruge, så køberne på et øjeblik kan se, at virksomheden er troværdig og kompetent. Det er ikke tilfældigt, at sådan et websted af høj kvalitet blev bygget med Magento. 

Sportsbrand

Hvis du ejer et sportsbrand, så er Magento også en god mulighed for din virksomhed. Brandet Rossignol har allerede bevist det. I løbet af det sidste århundrede har Rossignol etableret sig som guldstandarden inden for vintersport og er et verdensomspændende symbol på fransk ekspertise. Rossignol sælger en række forskelligt skitøj herunder designer vinterdragter, jakker, bukser, sweatere, sko og meget mere. 

Rossignols bjergski og snowboards fortsætter med til stadighed at revolutionere sporten på grund af virksomhedens atletdrevne fokus på teknisk innovation. Magento har Rossignol blandt sine kunder. Selv den mest kræsne perfektionist vil blive imponeret over den store mængde og kvaliteten af de viste produkter på websitet. 

Luksusbrand shop

Enhver form for online shop kan bygges på Magento, og luksusmærker som Louboutin er ingen undtagelse. Navnet Christian Louboutin er synonymt med stil og finesse over hele kloden. Christian Louboutin er i sin traditionelle form en repræsentation af individualitet og smag. Stiletter med røde såler er en af ​​de få stilarter i den branche, der virkelig kan kaldes ikoniske. Christian Louboutin-mærket er endnu en velrenommeret virksomhed, der kan sættes i forbindelse med Magento som platform. 

Bilshop

Bilindustrien kan også drage fordel af Magento. Ford er, som mange af jer sikkert ved, en familievirksomhed der lægger lige så stor vægt på at servicere sine medarbejdere og samfundet, som på at servicere sine kunder. De er derfor en del af det verdensomspændende fællesskab af Magento-brugere. Bortset fra Antarktis, hvor pingviner ikke ligefrem er de mest pålidelige kunder til nye SUV’er, kan Ford findes overalt i verden. Fords samlede produktion fra start til slut placerer virksomheden som den fjerde største i verden. 

Smykkevirksomhed

En af nøglerne til succes for en smykkeforretnings webshop er at være på forkant med både mode og teknologi. Det har smykkevirksomheden Boodles demonstreret hvordan virker. På grund af begrænsninger i deres forhenværende teknologi, var brandet ikke i stand til at levere en problemfri omnichannel shoppingoplevelse for deres kunder. 

Det nye Boodles-websted skulle derfor bygge bro mellem den fysiske butik og oplevelsen på webshoppen, ved at give brugerne mulighed for nemt at se enkelte produkter online og lave personlige aftaler med butikspersonalet. Det var altså altafgørende for Boodles at migrere til Magento 2 Open Source. 

Opdateringen gjorde det muligt for Boodles at komme ind på nye internationale markeder, øge websitets ydeevne og lave et responsivt design. Magento 2 opfordrer Boodles-kunder til at planlægge en fremvisning i butikken efter at have undersøgt de dyre smykker online. Boodles havde en stigning på 175 % i salget efter migrering til Magento Open Source 2. 

Online apotek

Medicinske virksomheder er også blandt Magento-brugerne. En af dem er Olympus, som er kendt for sine optiske og medicinske instrumenter af høj kvalitet. Olympus er blandt verdens førende kamera- og linseproducenter. Hertil passer det perfekt, at Olympus’ Magento website er blandt de bedste overhovedet. Websitet indeholder nogle af de mest banebrydende muligheder for webshops sammen med et skræddersyet tema. Formålet med websitet er at synliggøre virksomhedens produkter og tjenester, og samtidig lære potentielle kunder om de mange forskellige produkter Olympus tilbyder. 

Dagligvareshop

Hvis du sælger mad og drikkevarer på din webshop kan du også overveje en Magento 2-løsning. Ahmad Tea, som sælger en lang række forskelligartede teer, er et eksempel herpå. Ahmad Tea har kunder over hele verden, der køber og nyder virksomhedens løsblads te. Det er muligt ved blandt andet at bruge verdensomspændende forsendelsesmetoder. 

I 1979, da hr. Rahim Afshar valgte at gå ind i tebranchen, blev en legende født. Afshar og hans brødre arbejdede utrætteligt i årevis for at perfektionere et produkt, der er både lækkert og rimeligt prissat. Blandt forbrugerne er Ahmad Tea velanset for teens høje kvalitet. 

Det faktum, at denne virksomhed har valgt Magento som platformen for sin webshop, er altså et tegn på tillid til platformen. Websitet er designet så besøgende næsten kan lugte teen, mens de surfer rundt. Med Magentos hjælp har de været i stand til at integrere en innovativ blanding af designløsninger, teknologiske kvalifikationer til fordel for kunderne og brugervenlig kontrol af alle aktiviteter fra administrationspanelet. 

Grocery store

De bedste Magento 2-websites 

For at få inspiration til din Magento webshop, kan du her tjekke nogle af de bedste eksempler på markedet. 

Sigma Beauty

Sigma Beautys redesignede B2B- og B2C-websteder er drevet af Magento 2. På den baggrund har virksomheden succesfuldt reduceret indlæsningstiden med næsten tre sekunder, hvilket resulterer i en mere responsiv hjemmeside og hurtigere billedindlæsningstider. En tredobling i kundetilfredsheden kan tilskrives, at Magento 2 har givet dem mulighed for at tilbyde forskellige priser på forskellige shopfronter. 

Land Rover

Når man taler om biler, er Land Rover næsten altid inkluderet blandt de helt prominente navne. Land Rover har en Magento webshop samt et website hvor de sælger tøj og andre varer.

Ved hjælp af Magento 2 vises der produkter og salg i billedkaruseller på websitet. Deres brandimage er godt suppleret af webshoppens æstetiske og intuitive navigation. 

Land Rover.

Cox & Cox

Cox & Cox er en populær engelsk webshop der sælger møbler, boligindretning og meget mere. Cox & Cox har opgraderet til Magento 2 for at drage fordel af de strømlinede e-commercemuligheder, det giver til deres webshop. En meget tilpasselig, robust og funktionsrig platform blev med Magento 2 gjort tilgængelig for dem. 

Websitet har et smukt design, enkel navigation og en strømlinet købsproces. Sideindlæsninger er på kun 1,26 sekunder, selvom de bruger flere billeder af høj kvalitet. 

Timex

I urindustrien er Timex et kendt og anerkendt brand. På deres webshop vises fotografier af særlig høj kvalitet af deres varer på en elegant hvid baggrund. Det er nemt at finde de helt rigtige produkter gennem de mange kategorier, som hjemmesiden er bygget op af. På hjemmesidens forside er en full-screen slider der viser de nyeste tilbud. 

Et tilpasset Magento 2-websitedesign hjalp Timex med at øge sideindlæsningstiderne. Det bidrager positivt til at gøre forbrugerne engagerede og dermed øge konverteringer. 

Timex

Paul Smith

Den britiske modedesigner Paul Smith har også en succesfuld webshop. Sidens design, farveskema, proportioner, symmetri og flotte udseende er alle ting, der tiltrækker potentielle kunder. Paul Smiths webshop er velorganiseret og intuitiv for de besøgende. Kunderne kan finde alle de nødvendige informationer forud for et køb på produktsiderne. Det gælder blandt andet links til relaterede produkter, et kort over butikker, størrelsestabeller og informationer om pleje af produktet. 

MRP

Mr. Price Group er en af ​​Sydafrikas mest succesrige og hurtigvoksende tøjbutikker. For at tilpasse sig den ekspanderende forretning ønskede MRP sig en mere omstillingsparat og økonomisk platform. Magento 2 var den perfekte løsning. 

Hver af MRPs tre kategorier: tøj, home og sport, tilbyder sin egen unikke brugeroplevelse, men de deler alle fælles byggesten. Webudviklerne har med succes implementeret funktioner som en gaveliste, lookbooks, guides, tilpassede varer, vouchers, multi-valuta-kompatibilitet, global levering og fuld integration med MRP Money-tjenesten. 

Opsummering 

Magento er en smart og engagerende platform, der udvikler sig hele tiden og i takt med teknologien. Magento er et fantastisk valg for virksomheder i alle størrelser, og det giver med stor sandsynlighed succes. Der er langt flere muligheder og fordele end dette indlæg beskriver. Kig rundt på vores blog for mere information om Magento.