E-Commerce

Hvordan bygger du en PWA til din Magento 2 webshop?

By March 9, 2023 No Comments

Fremtidsudsigterne for mobil detailhandelssalg via smartphones bliver mere og mere blomstrende. Alene i USA forventes det at fordobles i 2024 sammenlignet med 2021. Så konkurrencen om mobilkunderne bliver hårdere og hårdere for webshop-virksomheder. 

For at vinde konkurrencen har mange store e-handelsvirksomheder inklusive Aliexpress, Alibaba, Lancome, Twitter Lite, OLX og Forbes vendt sig mod progressiv webapplikation (PWA) software. Aliexpress opnåede for eksempel en stigning i konverteringsraten for nye brugere med 104 % på tværs af alle browsere og en stigning på 82 % i iOS-konverteringsraten takket være den nye progressive webapp. 

Lad os undersøge nærmere hvad PWA er, og hvordan det kan gavne din virksomhed. Da Magento er en af ​​de mest brugte e-handelsplatforme, og vi hos Commercer er specialiserede i Magento e-handelsudvikling, vil vi også gerne dele, hvordan du konverterer din hjemmeside til en progressiv webapp ved hjælp af Magento PWA Themes. 

Large e-commerce companies

Vigtige Magento PWA funktioner og fordele 

PWA er webapps, der bruger avancerede web-platformfunktioner for at sikre brugerne en oplevelse, der virkelig ligner den, der er i de oprindelige applikationer. Disse apps kaldes  progressive af en grund. De fungerer på næsten alle enheder, men den bedste oplevelse kan kun sikres med nyere browsere og enheder med flere muligheder. 

PWA kombinerer funktioner fra både et websted og en mobil native applikation. Følgende er dens stærkeste fordele: 

advantages

Cross platform. Den største fordel ved PWA er sandsynligvis at den giver kunderne adgang til din webshop fra enhver browser på enheder med enhver skærmstørrelse. Dette inkluderer bærbare computere, tablets og telefoner. 

Engagerende oplevelse. Når brugere får adgang til en PWA, oplever de en slank brugergrænseflade (UI) på enhver enhed. PWA følger mobile first-tilgangen og giver en native-lignende mobil UI. 

Lave udviklingsomkostninger. Med PWA behøver du kun at udvikle én software, der kan erstatte tre: En hjemmeside, iOS og Android-applikation. Det betyder, at du kun har brug for udviklere med ét sæt færdigheder – webudvikling – ikke tre. 

Nem adgang. PWA kan installeres fra App Store og Google Play Market. Dine kunder kan også vælge blot at bruge en webversion. For webversionen tillader Magento PWA blot at tilføje en app-genvej til startskærmen for nem adgang. 

Andre PWA-aktiver inkluderer muligheden for at sende push-meddelelser, små krav til lagerplads og engagement i din SEO-indsats. Med alle disse PWA-egenskaber in mente, så lad os se, hvordan den sammenlignes med dens alternativer. 

PWA versus responsiv hjemmeside versus native mobilapp 

Da PWA arver funktioner fra en webside og en indbygget mobilapp, giver det mening at sammenligne det med begge. For websiden vil vi se specifikt på et responsivt websted på grund af dets evne til at tilpasse sig forskellige skærmstørrelser, hvilket er det nærmeste alternativ til PWA. 

PWA vs responsive website vs native mobile app

PWA versus responsiv hjemmeside 
Den største ulempe ved responsive hjemmesider kontra PWA er dens mobile brugergrænseflade. Selvom begge er skræddersyet til at åbne en webside i en browser på en hvilken som helst enhed, ville et responsivt design simpelthen få indholdet til at passe til skærmen, når PWA leverer en mobil-native app-lignende UI. 

Blandt andre mangler ved responsive hjemmesider er, at de ikke har et hjemmeskærmsikon til mobil og ingen mulighed for at sende push-beskeder. 

PWA versus native mobilapp 
Native apps giver efter for PWA i flere aspekter. For det første – og vigtigst af alt – fungerer de kun på de respektive mobile platforme, mens omkostningerne ved deres udvikling er høje. 

For at bruge den oprindelige mobilapp skal dine brugere installere den. Native mobilapps kan ikke være en del af dine SEO-kampagner og kræver yderligere promovering. Endelig er en anden note, at mobilapps optager mere af telefonens lagerplads end PWA. 

Den ene fordel, som native apps har i forhold til PWA, er deres integration med native økosystemer. Det giver dem adgang til alle systemernes API’er og gør det muligt at arbejde med funktionaliteterne såsom en smart lås, nærhedssensor, detektion af omgivende lys, hvilket PWA ikke kan. 

Du er måske allerede så begejstret for PWA, at du ønsker at lære, hvordan du konverterer din Magento-butik til en PWA? Så læs mere her. 

Konverter dit websted til PWA ved hjælp af Magento 2 PWA Theme

Magento 2 PWA Themes giver din webshop det ønskede udseende og den rigtige stemning til din frontend samt en indbygget API, der forbinder frontenden med Magento-backenden. Dette er en af ​​de nemmeste måder at transformere en Magento-app til PWA. 

Der er masser af gratis og betalte Magento PWA-temaer, som er helt klar til brug. Du behøver kun at installere og anvende en af ​​dem. 

Forudsætningen er, at have dit Magento udviklingsmiljø sat op. Dette inkluderer installeret Node JS og Graph QL til backenden. Og endelig, Yarn, som Magento PWA bruger til afhængighedsstyring. Du skal også installere den progressive ramme, der bruges til temafrontenden. 

Sådan installerer og anvender du et tema:
Trin 1. Installer et tredjeparts storefront-tema til Magento-webshoppen. Du kan gøre dette manuelt ved at kopiere temafilerne fra mappen <Vendor name>/<theme> til <Magento root dir>/app/design/frontend-mappen eller ved at bruge Composer. 

Trin 2. Registrer et tema. Åbn Magento Admin, og dit tema bliver automatisk registreret og tilføjet til databasen. Du kan kontrollere, om temaet er registreret korrekt, ved at gå til Indhold > Design > Temaer. Temaet skal være der. 

Trin 3. Anvend og konfigurer storefront-temaet. 

På din administratorside skal du gå til Indhold > Design > Konfiguration og klikke på Rediger ud for din webshopvisning.  

Vælg blot det tema, du har brug for fra rullemenuen. Gem siden, ryd cache, og genindlæs butiksfrontsider for at se resultaterne! 

Herefter vil du måske tilpasse storefrontens udseende yderligere, måske konfigurere funktionalitet, der er specifik for din Magento-app. Men denne tilgang fungerer bedst, hvis du ikke har brug for meget tilpasselige løsninger. 

En anden mulighed for at oprette en Magento PWA er at kode den fra bunden. Dette giver mere fleksibilitet, men kan være mere tidskrævende. Magento har skabt Magento PWA Studio – et sæt udviklerværktøjer til at hjælpe med det. Det er dog bedst at finde en partner, der kan hjælpe dig med Magento e-handelsudvikling. 

Hyr et professionelt bureau til at udvikle PWA

Er du begejstret for de fordele, som PWA kan give din webshop? Har du brug for en hånd med at konvertere din webshop til en PWA? Så bare kontakt os hos Commercer. 

Vi er et Magento-udviklingsbureau bestående af certificerede udviklere, som har arbejdet på Magento hjemmesider i flere år. Vi kan hjælpe med at konvertere din Magento app til PWA eller oprette den fra bunden. Vi leverer effektivt, så du ikke går glip af de fordele, som den nye app vil bringe. 

Hvis du har spørgsmål om Magento PWA, som du ikke har fået besvaret her — vil vi gerne gennemgå din virksomheds specifikke krav. Vi er eksperter i at levere Magento e-handelsudviklingstjenester og vil sørge for at foreslå den bedste løsning for dig.