Home » Teknologier

Der kommer hele tiden nye teknologier til, som kan gøre ting nemmere, hurtigere og bedre. Derfor holder vi os konstant opdateret på de seneste teknologiske fremskridt, der kan skabe den bedste konkurrencemæssige fordel for vores kunder. Vi har valgt en bred palette af tekniske platforme, der kan tilpasset til dine behov.

Bedste e-commerce
Teknologier

Magento Webshop

Magento webshop platformen er en af de mest populære open source webshop platforme på markedet i dag. Systemet tilbyder en stor fleksibilitet og kraftfuld eCommerce motor til virksomheder af alle størrelser...
Læs mere

Woocommerce webshops

Woocommerce er den ideelle platform til at komme hurtigt og nemt i gang med din nye webshop. Uden månedlige gebyrer og med en masse fleksibilitet opfylder den dine specifikke behov.
Læs mere

Shopware

Hvis du leder efter et kraftfuldt, brugervenligt og tilpasningsvenligt CMS-system til din online butik, så kig ikke længere end til Shopware 6!
Læs mere

Adobe

Med kraftige programmer fra Adobe kan vi udvikle content til webshops, emails, TV, SOME, tryksager og annoncering mm.
Læs mere

Høj Core Web Vitals score

Commercer er Hyvä partner som er et performance stærkt Magento 2 tema. Vores udvikling på temaet er designet med høj ydeevne i tankerne, og det scorer meget højt i core web vital-analysen. Dette gør det til det perfekte valg for virksomheder, der ønsker at sikre, at deres websted er så hurtigt og pålideligt som muligt.

Med en stærk Magento 2 eCommerce motor er scenen sat for en fleksibel løsning som kan skræddersyes til jeres behov og mål.

Lad os drøfte jeres projekt!

Interesseret i at arbejde sammen? Skriv til os og lad os snakke om mulighederne!