Home » Teknologier

Der kommer hele tiden nye teknologier til, som kan gøre ting nemmere, hurtigere og bedre. Derfor holder vi os konstant opdateret på de seneste teknologiske fremskridt, der kan skabe den bedste konkurrencemæssige fordel for vores kunder. Vi har valgt en bred palette af tekniske platforme, der kan tilpasset til dine behov.

Bedste e-commerce
Teknologier

Magento Webshop

Magento webshop platformen er en af de mest populære open source webshop platforme på markedet i dag. Systemet tilbyder en stor fleksibilitet og kraftfuld eCommerce motor til virksomheder af alle størrelser...
Læs mere

Woocommerce webshops

Woocommerce er den ideelle platform til at komme hurtigt og nemt i gang med din nye webshop. Uden månedlige gebyrer og med en masse fleksibilitet opfylder den dine specifikke behov.
Læs mere

Shopware

Hvis du leder efter et kraftfuldt, brugervenligt og tilpasningsvenligt CMS-system til din online butik, så kig ikke længere end til Shopware 6!
Læs mere

Active Campaign

Active Campaign er et marketings tool, som gør det enkelt at oprette og udsende personificerede e-mails til dine kunder. Ved at opbygge forskellige flows optimere vi løbende jeres marketings indsatser.
Læs mere

Klaviyo

Med Klaviyo kan webshops oprette personaliserede e-mail-nyhedsbreve, automatisk sende e-mails baseret på kundernes adfærd og spore succesen af deres kampagner i realtid.
Læs mere

Shopify Headless Webshop

Har du en eksisterende Shopify løsning kan vi bygge en headless frontend. Det vil give dig mere fleksibilitet og flere muligheder for fremtiden.
Læs mere

Adobe

Med kraftige programmer fra Adobe kan vi udvikle content til webshops, emails, TV, SOME, tryksager og annoncering mm.
Læs mere

Figma

Figma er et designværktøj, som du kan bruge til at skabe vektorillustrationer, brugergrænseflader og webdesign.
Læs mere

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI er en tjeneste til forretningsanalyse, der gør det muligt at oprette forbindelse til, analysere og visualisere dine data. Du kan bruge Microsoft Power BI til at oprette rapporter, dashboards og visualiseringer.
Læs mere

PimCore PIM

Pimcore er et kraftfuldt softwareplatform til produktinformationsstyring, stamdatadministration, kundedatastyring, digital aktivastyring, indholdsstyring og digital handel.
Læs mere

Akeneo PIM

Akeneo PIM er en pålidelig PIM-løsning, der kan forbedre dit teams produktivitet ved at give dem den mest effektive platform til at vedligeholde nøjagtige produktoplysninger.
Læs mere

Ergonode PIM

Ergonode er et kraftfuldt, men alligevel let at bruge værktøj til styring af produktkataloger. Takket være den simple applikation kan i nemt administrere jeres sortiment og sikre, at alle oplysninger om jeres produkter altid er opdaterede.
Læs mere

Høj Core Web Vitals score

Commercer er Hyvä partner som er et performance stærkt Magento 2 tema. Vores udvikling på temaet er designet med høj ydeevne i tankerne, og det scorer meget højt i core web vital-analysen. Dette gør det til det perfekte valg for virksomheder, der ønsker at sikre, at deres websted er så hurtigt og pålideligt som muligt.

Med en stærk Magento 2 eCommerce motor er scenen sat for en fleksibel løsning som kan skræddersyes til jeres behov og mål.

Lad os drøfte jeres projekt!

Interesseret i at arbejde sammen? Skriv til os og lad os snakke om mulighederne!