Technologies

Shopware

By January 27, 2022 January 5th, 2023 No Comments

Hvis du leder efter et kraftfuldt, brugervenligt og tilpasningsvenligt CMS-system til din webshop, så kig ikke på andet end Shopware 6! Dette “nye” system er perfekt til virksomheder med et online og omnichannel mindsæt i alle størrelser og tilbyder en lang række funktioner, der vil gøre det nemmere end nogensinde før at administrere din webshop. Med Shopware 6 får du friheden til at fokusere på at skabe den perfekte kundeoplevelse og udnytte vækstpotentialet.

Shopware webshop – en fremtidssikker og skalérbar løsning

Har du brug for en hurtig webbutik med et avanceret sikkerhedssystem? En webshop med Shopware 6 leverer en fleksibel løsning, der kan bruges til at skabe en bred vifte af webshop-typer, herunder store onlinebutikker med tusindvis af produkter. Shopware 6 har mange funktioner, der er direkte integreret ind i systemet, og derfor er mindre afhængig af tredjeparts plugins eller software.

Shopware er en fremadstormende e-handelsplatform i Tyskland og er vokset hurtigt på mange europæiske markeder. Med mere end 100 faste udviklere opdateres platformen løbende. Denne CMS platform er ekstremt alsidig og er utrolig nem at operere i.

Overvejer I en Shopware løsning?

Vi har certificerede udviklere og kan tilbyde unikke webshop-løsninger i Shopware CMS-platformen. Vores team har mange års erfaring med Shopware, og vi er sikre på, at vi kan give jer en løsning, der opfylder jeres specifikke behov.

Kontakt os i dag via formularen til højre eller ring 29282960, for at få mere at vide om vores Shopware services!

Shopware er et open source system med voksende community

I modsætning til lukkede kendte webshop systemer som Shopify, Dandomain, Scannet og Shoporama, Dynamicweb, Sitecore er Shopware open source. Det betyder, at du har fuld adgang til alt kildekoden og derfor kan tilpasse tingene efter behov. Dette kan komme til gavn for Shopware løsningen, hvis du har brug for specielle funktioner eller integrationer, som der endnu ikke er udviklet plugins/apps til.

– Gratis og open source-udvikling – fællesskabet af Shopware-udviklere består af mere end 2.000 medlemmer.

– 100 % fleksibilitet – De fleste andre systemer på markedet giver dig kun begrænset adgang til deres kode. Med Shopware er der ingen begrænsninger på, hvad der kan ændres, eller hvordan det kan bruges. Det betyder også, at systemet er fremtidssikret og vil følge med ændringer i teknologien

– Universel e-handelsløsning-Shopware tilbyder en altomfattende platform til alle aspekter af din webshops funktioner uden at begrænse dig til en bestemt type salgsmodel. Du kan frit vælge mellem drop shipping, ordreplukning af dig selv eller lageret, lagerstyring med forskellige serviceniveauer – alt fra lagerstyring til regnskab, ordrebehandling og fakturagenerering.

Nem drag & drop editor

Shopwares integrerede drag and drop editor er et fantastisk værktøj til dem, der ønsker at oprette landingssider, kategori- eller produktindhold meget hurtigt, uden at skrive en linje kode. Du kan bruge fritekst, fotos/videoer fra CMS’et for at få din siden til at skille sig ud! Der er endda skabeloner til rådighed, som vil hjælpe dig med at oprette cms-sider nemt. Vi kan også bygge drag and drop elementer til jer, med præcist de funktioner i har brug for. Vi minimere fejl ved at begrænse os i samarbejdet om at definere elementer.

  • Oplev fuld responsive design i drag and drap editoren med billeder og tekst
  • Nem placering af call-to-action elementer på landingssider og kategorisider
  • Overskuelig preview funktion på desktop, tablet og mobil i backend
  • Meget SEO venligt, da Google crawleren læser alt teksten i HTML tekst
  • Stort bibliotek af designelementer til bannere med evt. tekst og knapper

Performance stærk Shopware backend

I Shopware 6 CMS systemet figurerer en overskuelig og brugervenlig backend, hvor du kan få adgang til alle funktioner fra hovedsiden. Du kan foretage ændringer via nem drag and drop funktioner. Den nye Shopware 6 backend er baseret på de nyeste teknologier og giver derfor en hurtig indlæsningstid med microservices.

Shopware kan gruppere produkter og kunder

Med Shopwares filtreringsfunktioner kan du hurtigt vise grupper af produkter på cms-sider eller kategorisider. Gruppér også visse kunder, som har handlet før! Dette gøres ved at opsætte kriterier i backend, såsom mærke/kategorier, der vil målrette deres specifikke indhold til hver gruppe de opretter – hvilket gør det nemt at nå en individuel kundeoplevelse med skræddersyet information om, hvad han eller hun måske har brug for næste gang.

Shopware integrationer

Gør det nemt at forbinde din onlinebutik med de systemer, du allerede bruger. Der er en række forskellige integrationer til rådighed, så du kan finde den, der fungerer for dig.

Shopware integrationer

  • Integrer anden software med din webshop for at hjælpe med at administrere og forbedre dine forretningsprocesser.
  • Forbind din Shopware webshop med dit regnskabsprogram for automatisk at holde din lagerbeholdning og dine finansielle posteringer ajour.
  • Brug en ordre-integration, så dine kunder kan afgive ordrer online og derefter udføre dem i butikken.
  • Forbind med et CRM-system, så du bedre kan forstå dine kunder og servicere dem bedre.
  • Integrer med et POS-system, så du kan udføre ordre både i butikken og online.

Integrationer er udviklet af Shopware-partnere, hvilket sikrer, at de opfylder de samme høje standarder i Shopware kernesoftwaren. Der er også mulighed for at få ekstra support fra skaberne af disse integrationer, hvis der er brug for hjælp med installation eller opsætning.

Ekspandering med International webshop via Shopware

Shopware er en international platform med over 800.000 aktive installationer på verdensplan. Den er tilgængelig i mere end 50 lande og på 25 sprog (herunder engelsk, tysk, spansk, fransk og italiensk).

Dette gør den til en perfekt platform til at udvide din online forretning til nye internationale markeder. Med Shopware kan du oprette en webshop, der er tilpasset dit målmarkeds sprog og kultur, så det bliver lettere for kunderne at finde og købe dine produkter.

Shopware tilbyder også omfattende flersproget support. Du kan administrere dine produkter og dit indhold på flere sprog, så det er nemt at opdatere oplysninger for alle dine websteder på samme tid ved hjælp af en enkelt CMS-grænseflade.

På den måde kan du sælge internationalt uden behov for et flersproget team eller separate webshops – det sparer dig tid og penge og udvider samtidig din virksomhed betydeligt!

Hvorfor vælge Shopware 6 frem for WooCommece?

Der er flere grunde til, at en webshop-ejer bør vælge Shopware som deres e-handelsplatform frem for WooCommerce

Først og fremmest er Shopware en langt mere professionel løsning. Fra dens slanke og intuitive brugergrænseflade til dens kraftfulde funktioner er Shopware designet med den moderne e-handelsbutik i tankerne. Det betyder, at du kan du fokusere på at udvikle din virksomhed og ikke bekymre dig om de tekniske detaljer i forbindelse med oprettelsen af en butik.

En anden grund er, at Shopware har indbygget understøttelse af alle større betalingsmetoder, herunder PayPal og Klarna. Det betyder, at du ikke behøver at installere yderligere plugins eller addons for at acceptere kreditkort fra kunder over hele verden!

Endelig er WooCommerce en lidt af en gør-det-selv-løsning. Hvis du har brug for hjælp med noget – fra opsætning af din shop til konfiguration af betalingsgate- skal du selv finde en ekspert. Og det kan blive dyrt!

Shopware er også meget mere sikkert end WooCommerce, da det bruger de nyeste sikkerhedsteknologier og er blevet certificeret af flere uafhængige revisorer. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine kunders data er sikre, når de handler i din butik.

Så hvis du leder efter en professionel, funktionsrig e-handelsplatform med indbygget betalingsunderstøttelse og sikkerhed på højeste niveau, så er Shopware løsningen for dig!

Shopware 6 er et stærkt alternativ til Magento 2

Den har en mere intuitiv brugerflade, bedre ydeevne samt flere funktioner. Desuden bakkes Shopware ligesom Magento op af et stærkt fællesskab, som altid er villig til at hjælpe. Hvis du leder efter et alternativ til Magento, så er Shopware det rigtige valg.

Shopware har altid været kendt som en kraftfuld e-handelsplatform. Men med udgivelsen af Shopware 6, bliver den endnu mere kraftfuld. Med udgivelsen af Shopware 6 har den nået et nyt niveau. Den anses nu af mange eksperter for at være en af de bedste e-handelsplatforme på markedet.

Shopwares brugerflade er meget intuitiv og nem at bruge. Du kan hurtigt og nemt finde alle de oplysninger du har brug for i faner eller dropdown.

Hvem bør vælge Shopware webshop?

Kernemålgruppen for Shopware er det samme som systemer Prestashop, Bigcommerce, Magento1, Magento 2, Woocommerce, Umbraco, Ucommerce, Shopify mf.. Alle er rettet mod små, mellemstore og store onlinebutikker, men de har en række forskelle, som gør det muligt at passe ind i forskellige kategorier. Generelt kan vi sige, at de, der vælger Shopware, indrammer sig selv i følgende:

De har behov for noget, der er mere end blot en e-handelsløsning.

De har interesse i kontrol, fleksibilitet og udvidelsesmuligheder (de tre mest almindelige grunde til at vælge Shopware). Det, der adskiller platformen fra andre, er, at der ikke er nogen grænser for tilpasning, med fuld adgang til alle kildekoder og skabeloner. Dette giver dig den den bedste mulighed for at opfylde specifikke behov og finde en skræddersyet løsning.