Home » SMV Digital

Få vejledning til ansøgningen til årets tilskudspuljer eller rådgivning om jeres næste digitaliseringsprojekt.

Hvad er SMV:Digital?

Har du ambitioner om at sætte gang i væksten af din webshop? Drømmer du om en omfattende digitalisering på tværs af virksomheden, vil du gerne optimere din nuværende løsning eller ønsker du at implementere nye digitale teknologier? Så læs med her.  

Erhvervsstyrelsen hjælper flere gange årligt små og mellemstore virksomheder med at komme i mål med deres digitale strategi og grønne omstilling. 

Hvis din virksomhed opfylder kriterierne, og I vælger Commercer som rådgiver, kan din virksomhed modtage et tilskud på op til 250.000 kroner til rådgivning inden for webudvikling, e-commerce og digital strategi. 

Vil I styrke jeres virksomheds vækst gennem digital omstilling?

Så er I en oplagt kandidat til at søge om tilskud gennem SMV:Digital-programmet. Her kan I nemlig ansøge om tilskud til indkøb af privat rådgivning, der kan hjælpe jer med at gennemføre en digital omstilling af jeres virksomhed. 
Der findes også en investeringsstøttepulje, der kan bruges til indkøb af ny teknologi – herunder software og it-systemer. 
Der bliver løbende åbnet nye puljer, som kan være relevante for jeres digitale omstillinger. Læs mere herunder. 

Kriterier for tildeling af tilskud

For at jeres ansøgning kan komme betragtning til et tilskud, er der nogle konkrete krav til jeres virksomhed. Det gælder blandt andet: 
– 3-249 årsværk i seneste afsluttede regnskabsår 
– Min. 2 mio. kr. i omsætning i seneste afsluttede regnskabsår og omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro 
– Projektet skal bidrage til at realisere virksomhedens vækstambitioner 
– Digital eller teknologisk nyhedsværdi for virksomheden 

Vi er registreret rådgiver

Commercer et erfarent udviklingshus, der gennem mange år i webbranchen er blevet godkendt til at håndtere økonomiske vækstpuljer udstedt af SMV:Digital. 

Det betyder, at vi opfylder de kriterier, der er gældende for rådgiverrollen hos SMV:Digital. Det indebærer, at vi overholder bestemte kompetencer, specialer, referencer, digital sikkerhed og erfaringer inden for e-handel m.m. 

Det er essentielt, at SMV:Digital-rådgivere udøver en loyal og kvalificeret rådgivning og anvisninger til de løsninger på markedet, som bedst tilgodeser kundens konkrete behov. Det ser vi som vores fornemmeste opgave. 

Tilskuddet som findes i SMV:Digital-puljerne giver os altså mulighed for at hjælpe vores kunder i mål med digitale projekter, der vækster deres forretning. 

Hos Commercer er vi registreret rådgiver i SMV:Digital Rådgiverdatabasen.
Det betyder, at du kan ansøge om tilskud igennem os. 

Du kan finde Commercer i databasen her

Fordele ved Commercer som rådgiver

Din virksomhed kan få udviklet en dybdegående analyse for at indfri jeres online ambitioner. 

Få jeres specifikke ønsker opfyldt

Vi betragter først projektet som afleveret, når alle jeres ønsker er opfyldt. Vi bidrager gerne med sparring til funktionaliteten.

Vi har meget erfaring

Commercer har hjulpet mange SMV'er med e-handel, platformsvalg mm. Derfor kan I trygt overlade projektstyringen til os.

I tjener hurtigt pengene hjem

Vi arbejder engageret og effektivt, så de udviklingsprojekter vi er involveret i, er tjent hjem igen efter ganske kort tid.

Skal vi vejlede jer i ansøgningsprocessen?

Udfyld formularen og vi kontakter Joachim snarest.