Technologies

Ergonode PIM

By January 18, 2022 August 2nd, 2022 No Comments

Ergonode er et kraftfuldt, men alligevel let at bruge værktøj til styring af produktkataloger. Takket være den simple applikation kan i nemt administrere jeres sortiment og sikre, at alle oplysninger om jeres produkter altid er opdaterede. Dette omfatter den overordnede produktspecifikation, såsom attributter, forskellige variationer (såsom farver eller størrelser), billeder og andre multimediefiler, samt yderligere produktdata, der anvendes i onlinebutikker (f.eks. metatags eller beskrivelser).

Ergonode giver dig mulighed for at skabe katalogstrukturer, der afspejler dine forretningsbehov og ikke omvendt. Systemet giver fuld fleksibilitet både når du opretter en struktur af kataloger og attributter, som nemt kan tilpasses til ændringer i sortimentet over tid, og når du importerer og eksporterer data. Import/eksport-funktionerne gør det muligt at administrere dine produktoplysninger i Ergonode såvel som i andre systemer, f.eks. din online shop eller dit ERP-system.

Kontakt os i dag

Vi har et PIM team med mange års erfaring i udvikling i systemet.
Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Vi vil med glæde drøfte dit projekt med jer og besvare eventuelle spørgsmål, i måtte have. I kan kontakte os via telefon, e-mail eller via vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig!