Home » Online Dictionary

Vi har skabt en detaljeret digital ordbog omkring den online forretning.

A

HELOOOOHELOOOO

Above the Fold betyder over folden. Med det menes der alt det indhold, der vises på din skærm, uden at du behøver at bevæge/scrolle videre ned på en hjemmeside.

Udtrykket Above the Fold bliver både brugt om SERPen, altså om dine søgeord bliver vist over eller under folden, og det bliver brugt, når du laver vigtige landingssider på din hjemmeside.

Man kan nemlig godt ligge i toppen på organiske søgeresultater på Google, men på grund af annoncer og andre features som Google Maps, kan man hurtigt ryge langt ned på siden. Dette har selvfølgelig stor indflydelse på, hvor meget trafik din hjemmeside kan få på et givent søgeord/frase.

Annoncer bliver også betydeligt dyrere, hvis de skal ligge over folden.

Above the Fold er også vigtigt, når det kommer til Dwell time og Bounce Rate på din hjemmeside. Jeg har tidligere lavet en stor Bounce Rate analyse der viser, at videoer over folden på blogindlæg, giver længere Dwell time + en lavere bounce rate.

Det er derfor vigtigt for SEO og brugeroplevelsen, at du viser godt og spændende indhold over folden, så du både får dine besøgende til at blive længere tid på din hjemmeside, og samtidig får dem til at interagere mere på din hjemmeside.

Husk: Above the Fold varierer alt efter, hvilken platform du bruger. Det er forskelligt, om du ligger over folden på desktop, mobile eller tablet, og du skal derfor tilpasse dit indhold på hjemmesiden til dette.

B

BBBBBB

E

EcommerceEcommerceEcommerceEcommerce..readmore

K

12312312312312

L

Business To Business #24Business To Business #24Business To Business #24

M

Multivendor EcomMultivendor EcomMultivendor Ecom

Business To Business #25Business To Business #25Business To Business #25

N

Business To Business #3Business To Business #3Business To Business #3

Q

Business To Business #4Business To Business #4Business To Business #4

R

Business To Business #5Business To Business #5Business To Business #5

Lad os drøfte jeres projekt!

Interesseret i at arbejde sammen? Skriv til os og lad os snakke om mulighederne!